Post by izurojmicfolk on Mar 16, 2022 6:57:40 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bubble Shooter - gra zręcznościowa ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bubble Shooter - gra zręcznościowa IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kod do generatora złota ▞▞▞
▞▞▞ Bubble Shooter - gra zręcznościowa 2022 version ▞▞▞
Kocham, kocham, kocham tę grę. Jestem na poziomie 1742. To trudne, ale łatwe. Nie lubię uzależnienia lol! Ale graj dalej "Bubble Rainbow" 22.09.2022 Jeśli lubisz gry w bańki, to jest najlepsze. Bardzo relaksujący. ,Nie martwię się, jeśli zabraknie mi koloru, którego potrzebuję. Zarabiam wystarczająco dużo punktów, aby wykorzystać je na bomby, błyskawice, tęcze itp. Osiągnę poziom 2000. Dobrzy twórcy pracy.
Uwielbiam tę grę bardzo relaksującą
Smoote Mobile - dobreprogramy
To było zabawne, chociaż jakiś czas temu upuściłem telefon i musiałem naprawić ekran, bałem się, że ekran może się zepsuć, ponieważ byłem podekscytowany i szybko i mocno przeskakiwałem ekranem!
bardzo małe wyzwanie
Super gra
Byłoby świetnie, ale za dużo reklam
łatwe i darmowe gry logiczne - Gameplanet
Bbbb a buzz when4hx Eva e BBC gv a u ßw bb b kilka sposobów na çcfww Reece ed echo wz CD Dr
Uwielbiam tę grę, dopóki nie wyjdzie na poziomie 2475. Mówi, że doda więcej, ale kiedy? To już ponad tydzień. Gotowy do wyjścia i wypróbowania nowej gry!
Uwielbiałem tę grę, ale teraz nie działa tak, jak przed aktualizacją. Teraz ładowanie trwa wiecznie, kończy pracę w trakcie gry i wyświetla pusty ekran. Czasami porusza się w bardzo zwolnionym tempie. Kilka razy odinstalowałem i załadowałem ponownie. WSPARCIE.
Gra OK.
Wypełnia czas. Niewielkie wyzwanie. Bardzo obfite w liczbę kulek i rzadko daje kolor, który nie jest przydatny. Zdecydowanie doświadczenie na poziomie młodzieńczym.
Ta gra jest do bani!!! Zbyt wiele reklam. Poza tym nie możesz wrócić do gry. Odinstalowałem go, ponieważ naprawdę mnie wkurzał!
Bubble Shooter to zręcznościowa gra logiczna, która po raz pierwszy ukazała się na PC w 2001 ... w tym smartfony i tablety z systemem operacyjnym Android.
Doskonała czasochłonna. Aż do poziomu 1798. Przeszły aktualizacje, aby grać bez reklam. Nie aktualizuj automatycznie aplikacji z powodu FOMO. Aktualizacje prowadzą do problemów. Spójrz na Windows ME
Bubble Shooter [ANDROID] - recenzja | Gamehag
Graj w najlepsze Gry mobilne online na GrajTeraz. ... Love Pins Super Drive Ahead Sand Sort Puzzle Bubble Shooter Solitaire Classic Mahjong Connect
Podobało mi się, ale nie ukończyli całej gry, więc możesz grać dalej. Zamknąłem aplikację
To jest zabawna gra
Musiałem odinstalować. To fajna gra, ale zbyt często się zatrzymuje i zamyka.
Dobre dla upływu czasu...
Wciąż na wczesnym etapie, więc jest to dość łatwe. Podoba mi się, że można dostać specjalne piłki bez oglądania reklam. Reklamy też nie są tak duże. Jak na razie dobrze. Mogę grać, żeby się zrelaksować
Tytuł jest bardzo odpowiedni... Bubble Rainbow. Kolory znajdują się w tęczy. Jednak w tej aplikacji bogate, jasne kolory zastępują jaśniejsze odcienie prawdziwej tęczy. Różnorodność niepowtarzalnych wzorów jest piękna. Chociaż po raz pierwszy wypróbowałem tę grę, już się uzależniłem.
Bubble Shooter Rainbow Tankenötter ozua
Opis gry Bubble Shooter Classic: This is classic version of bubble shooting game with high quality graphics and sound effects. Instrukcje gry:
Uwielbiałem tę grę, dopóki nie dotarłem do punktu, w którym powiedziano mi, że NIE MA WIĘCEJ POZIOMÓW DO GRANIA!!! Teraz jestem bardzo sfrustrowany i jeśli nie będzie nowych poziomów w ciągu tygodnia, zamierzam odinstalować. Pospiesz się!
Diamond Bubble Shooter to fascynująca gra zręcznościowa z gatunku trzy z rzędu. Ta gra jest idealna dla tych, którzy lubią strzelanki.
Ile usunąć reklamy? Chcę, żeby odeszli, gotowi zapłacić... 99 centów, żeby pozbyć się reklam. (co za podobne małe gry) w przeciwnym razie usunę. Uwaga dla innych: po około poziomie 41 reklamy są odtwarzane po każdym innym meczu. Bez bueno 😷
dobry. proszę bez reklam
spoko gra ;-)
Nie podobała mi się ta gra, ponieważ kiedy próbowałeś wskazać, nie było na niej kropek, więc musiałem nacisnąć strzelca, aby wystrzelić piłkę. Zawsze szło w złym miejscu. Muszę to odinstalować
super gra
Dojście do poziomu 1038 gra nie ładuje się, odinstalowuje i ponownie instaluje, sprawiło, że zacząłem od 1, odinstalowałem ją !!
Dobra gra, ale... Nie ufam grom, które mają aktualizację bez informacji o tym, co jest w aktualizacji. Zastanawiam się, co próbują ukryć! Szkoda, bo podobała mi się ta gra. Teraz muszę zdecydować, czy mam go skasować i przejść do podobnej gry innego producenta.
Bardzo dobra gra i wspaniała gra
Właśnie zacząłem tę grę i do tej pory mi się podoba!
Colors Bubble Shooter
Gra nawet nie otwierała się po raz pierwszy po pobraniu. To jest poważna usterka. 👎.
Jeśli lubisz reklamy, które nieustannie przerywają grę i blokują kontrolę nad ustawieniami telefonu i głośności, jest to aplikacja dla Ciebie. Nie wiem, czy istnieje płatna wersja bez reklam. Kupiłbym to w jednej chwili, ponieważ uwielbiam wyzwania, a po osiągnięciu poziomu 5248 po prostu nie mogłem już grać w tę grę, dopóki przypadkowo nie odkryłem, że obejdzie się z reklamami, które blokują mój telefon.
Gra jest fajna, ale po kilku poziomach nie chce się już ładować. Musi zostać usunięty i ponownie zainstalowany, co uniemożliwia dotarcie bardzo daleko
Strata czasu
Pocket Ants: Colony Simulator Strateegia paf
Grałem w tę grę od jakiegoś czasu, ale teraz się zawiesiła i nic nie zrobi. Boję się odinstalować i ponownie zainstalować, ponieważ mogę stracić punkty. Wymusiłem nawet zatrzymanie i zrestartowałem telefon. Nic nie działa.
Zabawa! Podoba mi się, jak szybko gra się toczy. Bez zbędnego klikania.
Gry mobilne
Bubble Shooter Rainbow Tankenötter ozua
Gra jest NIESAMOWITA. W przeciwieństwie do większości gier tego rodzaju, prawie przez cały czas daje ci odpowiednie kolorowe kulki. Kocham to. To dopiero druga gra, którą od 4 lat przyznałem pięciogwiazdkowym ocenom.
Zmuszanie do oglądania reklam innych gier pomiędzy każdą grą jest uciążliwe. Odinstalowałem to.
prawie 4 miesiące od ostatniej aktualizacji, ta firma jest żartem dla twórców gier, potrzebnych było więcej poziomów na najwyższym poziomie z 3 gwiazdkami na każdym i nie było więcej dodawanych poziomów, nawet po tym, jak powiedzieli, że będą. najgorszy twórca gier w historii i tak niebezpieczeństwo w reklamach. Zostałem oszukany przez chińską firmę sprzedającą jaskinię dla kotów, która nadal tam jest, ale pod inną nazwą, dwukrotnie próbowali włamać się do mojego PayPala, za każdym razem musieli zmienić hasło
Bardzo dobre wrazenie
Niezła gra, ale ma wiele dodatków.
Gry Łamigłówki